Az év legnagyobb fitnesz ígérete is a FITBALANCE étrenddel készül az idei versenyszezonra

május 29.

Fekete Tünde 1 éve ismerkedett meg a fitness sporttal, a versenyekre való intenzív felkészülést azonban csupán 3 hónapja kezdte el. Sokakkal ellentétben számára ennyi idő is elég volt, hogy belépjen a siker kapuján! Ezután pedig, a FITBALANCE étrend karcsúsító diétájának hála a siker neki is házhoz megy ;).

Első versenyén, az Osztrák Nemzetközi Kupán rögtön ezüstérmet szerzett fitness modell kategóriában. Ezt követően egy hazai versenyen sikerült a dobogó legfelső fokára is felállnia. A kiemelkedően jó szereplésnek köszönhetően, kvalifikálta magát az IFBB Fitness Európa-Bajnokságra, ahol a magyar nemzeti válogatott tagjaként képviselte hazánkat a barcelonai kontinens viadalon.

A szezon azonban még csak most indul igazán, következő állomásként június elején a prágai IFBB Amatőr Olympián vesz részt, majd ősszel az európai Arnold Classicon és a Kanadában megrendezésre kerülő IFBB Fitness Világbajnokságon is indul. Felkészülésében és csúcsformájának elérésében pedig a FITBALANCE étrend fogja segíteni!

Kattints étlapunkra, vagy olvass utána étrendjeinknek, és lesd meg, miért választja étrendünket egyre több élsportoló!

Posztolta: Fit Balance étrend
bikini modell
diéta
fitnesz
verseny
étrend
Vissza a főoldalra >>