Azonnali kedvezmény és nyereményjáték egyben!

augusztus 6.

Rendelj a 33. és a 34. heti étlapról 3000 Ft feletti összértékben, hogy tiéd lehessen 30 db ajándékcsomagunk egyike. Ha úgy gondolod, ez neked nem pálya, előbb olvasd el, mit is tartalmaz a 10.000 Ft összértékű nyeremény!

- M.J.S. Vitamin 60 tablettás kiszerelésben, mely az ajánlott napi 2 szem fogyasztása esetén egy hónapra elegendő vitaminforrás. Különösen ajánlott sportolóknak, fogyókúrázóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek, és mindazoknak, akiknek szervezete fokozott igénybevételnek van kitéve.

- RASP Extreme Fat Burining zsírégető táplálékkiegészítő tabletta szintén 60-as kiszerelésben, melyek egyszerre blokkolják a zsírégetést gátló és zsírraktározást támogató mechanizmusokat és fokozzák a zsírégetést támogató rendszerek aktivitását.

Egyből jobban hangzik ugye?!

Figyelem, egyik tabletta sem áltudományos fogyibogyó, hanem sportolók számára fejlesztett, bevizsgált táplálékkiegészítő, hatékony eredménnyel!

Sorsolások időpontjai : augusztus 18 és augusztus 25.

Hogy is volt az az azonnali kedvezmény?!

Jó hír, hogy az étlapról kivágott promóciós felület, melyen a Superior Fitness Store akciója látható, kedvezményt biztosító kuponként is működik. Ezt kivágva 10%-os kedvezmény jár minden termékre, egyszeri vásárláskor a Superior Fitness Store nemrég megnyílt boltjában. Címük : Bp. VII. Király utca 75.

A kedvezmény a kupon vásárláskori felmutatásával vehető igénybe, és október 31.-éig felhasználható!

Egy személy maximum két vásárlás alkalmával érvényesíthet két különböző, étlapról kivágott kupont, melyek felhasználásukkor más kedvezménnyel nem összevonhatóak.

Lakj jól, és karcsúsodj egészségesen!

Posztolta: Fit Balance étrend
ajándék
akció
egészség
fogyás
kiegészítő
táplálkozás
vitamin
Vissza a főoldalra >>