Csalónap az egész napos diétában!

május 27.

De mit is jelent a csalónap?

A diéta folyamán redukálódik a szervezet leptin hormonszintje, jelentős csökkenése esetén pedig leállhat a fogyás. Ezért alkalmanként felturbózzuk a benned lakozó leptineket, vagyis bepörgetjük az anyagcserédet!

Picit(!) megemeljük a diétád egészséges szénhidrátszintjét, majd a következő napon folytatjuk a megszokott fogyókúrás étrendet.

Miért nincs több csalónap?

Sem testileg, sem pedig pszichésen nincs jó hatással rád, ha túl sűrűn eltérünk a diétádtól, hisz akkor mindhiába várjuk az eredményt. Ha rendszeresen tartanál csalónapokat, a szervezeted rövid idő alatt hozzászokna, és nem csak a plusz szénhidrátokat követelné, hanem a csalónap miértjét, vagyis hatásmechanizmusát is borítaná.

Ezért csak bizonyos időközönként, rapszodikus időintervallumokban érdemes beiktatnod egy-egy ilyen napot, mert annál hatékonyabb, minél ritkább és váratlanabb a szervezeted, illetve a pszichéd számára.

Vigyázz! A csalónap egy kontrollált étkezési nap, amelyben csak bizonyos határokon belül lazítunk. Ez egy szigorú diéta - ahhoz, hogy jelentős súlyvesztésed legyen, érdemes betartanod a szabályokat.

A következő csalónap dátuma:

2015. június 20. (szombat)

Posztolta: Fit Balance étrend
Vissza a főoldalra >>