Egy aurában Gabi & Schwarzenegger

március 15.

Lehetne mese is, de nem az: az álmok előbb vagy utóbb valóra válnak. Aki valaha járt edzőteremben, vagy épp nagy Terminátor-rajongó, annak biztosan szerepel a bakancslistáján Arnold Schwarzenegger – legalább egyetlen találkozás erejéig. 

Szétnyílt a sor, és a Terminátor odalépett hozzád. Melyik filmben érezted magad?

A legnagyobban! Szokásos hétfői munkanapom zajlott a FlexGym-ben, amikor nagy forgatag támadt a bejáratnál. Arnold Schwarzenegger érkezett testőrökkel, fotósokkal, és a terem tulajdonosával. Mindenki odaszaladt. Én nem mozdultam, csak odapillantottam, aztán folytattam a vendégem edzését. Kis idő múlva összenéztünk, majd ő eltolta a testőröket és elindult a gépek közé. Egyenesen felém jött... Nem hittem a szememnek. Odalépett hozzám, kezet rázott velem és bemutatkozott. A szokásos cuki, osztrák akcentusával közölte, hogy mennyire dekoratívnak talál. Megköszöntem és annyit mondtam neki: nemsokára találkozunk a versenyén, Amerikában.

Prémium adrenalin-bomba a felkészülésedhez. Milyen személyiség Schwarzenegger?

Nagyon laza, közvetlen, kedves, szimpatikus. Abszolút pozitív benyomást keltett annak ellenére, hogy fáradt lehetett az előző napi előadásától, az azt követő programoktól. Nagyon tisztelem azért, amit letett az asztalra, ahogy és amennyit küzdött az álmaiért. Mindig példaképként tekintettem rá, nagyra becsülöm a kitartásáért. Pozitív az aurája, és épp a sportnak köszönhetően nagyon fegyelmezett férfi. Óriási hatással volt rám. Azt hiszem, nem kaphattam volna ennél nagyobb motivációt a versenyfelkészülésem utolsó hetében.

Amerikai versenyed után milyen meglepetéseket tartogatsz mentoráltjaidnak - például azoknak a FITBALANCE étrendet fogyasztó háziasszonynak, akiknek a gyereknevelés mellett nem marad idejük a testmozgásra?

A többgyermekes édesanyákra is gondoltunk az új FITBALANCE Életmód Program kidolgozásakor: a speciális FITBALANCE Étrend mellé otthon végezhető, rövid, de hatékony edzésprogramokat állítottam össze, melyet hamarosan megosztok velük. Természetesen minden résztvevő számára ajánlok személyre szóló edzésterveket, egyéni tanácsadással, kortól, nemtől függetlenül, a programon belül. De addig sem kell éhezni, lemondani a gasztronómiai élvezetekről. A FITBALANCE étrend finom, egyedi összetételű, és a speciális főzési eljárásnak köszönhetően magas tápértékű, tehát biztos alap egy diétához. Áprilistól hétvégére is szállítunk ellátás - most egy 7napos étrend 6nap áráért rendelhető. Célunk nem az önsanyargató fogyókúra, hanem az egészséges táplálkozás és életmód hirdetése. A jó közérzet, a megnyerő külső és a sikeres testsúlycsökkentés elérése, természetesen ízletes ételekkel.

Schwarzeneggert a kitartásáért becsülöd, te pedig elégedetlen kislányból lettél tökéletes alakú fitness bajnok. Nehéz út vezetett a célig?

Inkább hosszú, kitartó, lemondásokkal teli út, ami máig is tart, újabb és újabb célokkal. Hízékony vagyok, ezért sok mindent meg kellett és meg kell tennem ahhoz, hogy sikeres legyek, és magánemberként is jól érezzem magam a bőrömben. Tiniként valóban nagyon elégedetlen voltam a külsőmmel és elhatároztam, hogy egészséges, szép testet szeretnék magamnak. Tudtam: képes vagyok rá, és el fogom érni! 1996 óta napi rendszerességgel edzem, a sport az életem része, a megfelelő tápértékű, sokrétű táplálkozás pedig a külsőm alapja. Sosem mértem a kilóimat, nem érdekelnek a méreteim. Az érdekel, hogy mit látok a tükörben: hogy nézek ki, hogyan érzem magam. Mindig az aktuálisan kedvenc ruhám dönti el, hogy kell fogynom, vagy nem. Hiú vagyok, ugyanakkor szeretek enni, kedvelem a különleges ízeket, nem mondok le a finom falatokról. Azonban harmincnyolc évesen, egy tizenegy éves kisfiú édesanyjaként, a napi teendők mellett egyre kevesebb időm jut a speciális ételek elkészítésére, így döntöttem egy komplett étrend kiválasztása mellett.

A FITBALANCE étrend minőségi, egészséges, kényelmes és finom. Hat hónapon át fogyasztottam, nekem bevált! Ezért is örültem a felkérésnek, és csatlakoztam nagy örömmel a FITBALANCE csapatához, akikkel együtt kidolgoztuk és megalkottuk az új, korszerű FITBALANCE étrendet, a hozzá tartozó, korkövető FITBALANCE Életmód Programmal. Akik pedig komolyan gondolják a testformálást, a FITBALANCE életmódváltást, azokat személyesen kísérem és segítem a hamarosan induló FITBALANCE alakformáló hosszúhétvégéken is Zamárdiban, a FITBALANCE Életmód Centrumban.

Posztolta: Fit Balance étrend
Vissza a főoldalra >>