Hétvégén szintén figyelj az étkezésedre: rendelj FITBALANCE étrendet szombatra és vasárnapra is!

április 7.

Ha valóban karcsúsodni szeretnél, fogyassz minden nap minimum 3 liter folyadékot, és hétvégén is kövesd a „többször, keveset” elvet. Étkezz legalább naponta ötször, arányosan szétosztott, kis adagokban.

Miért fontos az étkezés gyakorisága?

Ha nem veszel magadhoz táplálékot és éhezel, szervezeted felkészül a túlélésre, tartalékolni kezd. A tartalékok aztán zsír formájában rakódnak le, leginkább a kritikus testrészeiden.

A napi ötszöri étkezés nem terheli a gyomrodat, a bevitt szénhidrátok kevésbé emelik a vércukorszintedet (kisebb inzulinválaszt okozva), így a nap folyamán egyenletesebb, stabilabb az inzulintermelésed.  Ez jó közérzetet, kiváló hangulatot és megfelelő koncentrálóképességet eredményez, emellett csökkenti az éhségérzetedet.

Táplálkozástudományi szakemberek szerint az étkezés gyakorisága a testsúly-szabályozáson kívül befolyásolja a tanulási képességet, a szellemi frissességet és a teljesítményt is.

A megfelelő tápértékű, kisadagos, arányosan szétosztott táplálékbevitelnél a reggeli a napi energiaszükségleted 20 százalékát, a tízórai, az ebéd és az uzsonna a 60 százalékát, míg a vacsora a 20 százalékát fedezi.

Miért nem diétáznak az emberek?

Túl a kalóriákon, a főzés időt és energiát vesz igénybe. Egy megfelelő tápértékű, egészségesen diétás, ízletes étel elkészítése akár órákon át tarthat, ez a munkából hazaérve blokkolhatja a konyhai tettvágyadat. Ilyenkor érkezik a rendelt pizza, ami alapból kb. 250 kcal - és már lőttek is a fogyókúrádnak!

Az a tapasztalatom, hogy az emberek általában azért nem diétáznak, mert fáradtak betartani a fogyókúrás szabályokat, enerváltak hozzá, vagy épp nincs idejük az ételkészítésére.

Válaszd a kényelmes megoldást!

A FITBALANCE étrend egészséges, kényelmes és időt spórol, leveszi a speciális főzés terhét a válladról. A diétában szereplő ételek egymást kiegészítve, a forradalmian új táplálkozástudományi módszereknek köszönhetően tökéletes arányban fedik fehérje, szénhidrát és zsírigényedet. A teljesség harmóniáját követve, napi rendszeres és egészséges étkezésedet étrend-kiegészítőkkel is maximalizáljuk: FITBALANCE CH Blokkoló kapszulával, FITBALANCE Diéta Vitaminnal, és egy fehérjében gazdag FITBALANCE Vacsorapótlóval.

Rendelj most 7 napos étrendet 6 nap áráért!

Posztolta: Fit Balance étrend
Vissza a főoldalra >>