Idén is hatalmas siker volt a Fitbalance Aréna

május 18.

Több mint 100 edzés, 150 kiállító, 26 színpadi aktivitás várta a sportolni vágyókat. A rendezvényre több mint 5000 látogató érkezett, amely minden eddiginél nagyobb látogatószámot jelent, ezúton is köszönjük mindenkinek!

Az eseményen részt vettek a „Sztárok az egészségért program nagykövetei” is. Eljött: Tolvai Reni, Csonka András, Rippel Feri és Viktor, Kustánczi Lia, DJ Dominique, Müller Attila és Larion Zoé, Kiss Orsi, Debreczeni Zita és Aleska Diamond is. A Fitbalance műsorvezetője Horváth Éva volt, míg a háziasszonya, Kiss Virág fitness világbajnok.

A Fitbalance Aréna, Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos fesztiváljaként ismert. Az idei rendezvényre minden eddiginél több ember volt kíváncsi. A rendezvény Életmód Expo-ján 150 kiállító jelent meg interaktív programokkal, egészségügyi szűrővizsgálatokkal és különleges aktivitásokkal, kedvezményekkel. A tömegsport mellett a versenysport is helyet kapott az eseményen, ugyanis itt került megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB Central Europe Cup, testépítő- és fitness verseny , a Pole Fitness Magyar Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Magyar Bajnokság is! Rekordszámú látogatottsága volt az eseménynek, hiszen 5000 fő felett voltak a résztvevők. A FitBalance Aréna esemény fővédnöke, Dr. Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár volt.

 


A Fitbalance idén is elhozta a közönség számára a hazai fitneszvilág legendáit. Órát tartott Rubint Réka Schobert Norbival, nem sokkal utánuk mozgatta meg a közönséget Béres Alexandra, de fellépett még Katus Attila, Czanik Balázs, Tatarek Rezső és még sokan mások is. A nagyszínpadon az edzések alatt mindvégig teltház volt, így több ezer ember végezte együtt a feladatokat a frenetikus hangulatban.

Nemsokára kezdődnek az őszi rendezvény előkészületei, idén még egyszer találkozunk!

Más médiumok is látogatásukat tették a Fitbalance rendezvényén, ha kíváncsi vagy, miket írtak rólunk, kattints a linkekre, és éld át újra a mozgásfesztivál pillanatait a beszámolók segítségével.

Élménybeszámoló : divany.hu
Élménybeszámoló : velvet.hu
Összefoglaló : TV2 Aktív
 

Hamarosan képgaléria is érkezik, kövessétek Facebook oldalunkat, hátha ismerősre bukkantok a több ezer ember között!

Posztolta: Fit Balance étrend
Aréna
közösség
sajtó
sztárok
Vissza a főoldalra >>