Íme a titok, miért nem hizlalnak tésztaételeink!

április 11.

Házi készítésű tésztáink kizárólag tönköly- és kókusz lisztet, továbbá tojást és sót tartalmaznak, lassú felszívódású szénhidrátokkal segítik elő a karcsúsodást!
Olvasd el egészségre gyakorolt hatásukat, és rendeld őket étlapunk H sorából!

A tönkölybúza könnyen emészthető, nem terheli a szervezetet, a benne lévő anyagok viszonylag gyorsan felszívódnak az emberi szervezetben. Hosszú távú, rendszeres fogyasztásával csökkenthető a koleszterinszint s az érfalakon lerakódott zsírréteg.

A tönkölybúzában lévő vitaminok és ásványi anyagok lassítják az öregedési folyamatokat, rugalmassá teszik a test szöveteit, javítják a teljesítőképességet. Jó hatással van a fejfájásra, s más idegrendszeri problémákra, erősíti az immunrendszert.

A kókuszliszt egy egészséges, sokoldalúan felhasználható, kimagaslóan alacsony szénhidráttartalma és rendkívül magas rosttartalma miatt egyedülálló, és az ezek miatt fennálló jótékony élettani hatásait tekintve. A kókuszliszt friss kókuszhúsból készül, melyet előtte szárítottak és zsírtalanítottak, majd finomra őrölték. Állaga nagyon hasonló a búzaliszthez, ez azonban gluténmentes.

A kókuszliszt alacsony szénhidráttartalmú, ideális tészták, kenyerek és péksütemények sütéséhez. Kevesebb emészthető szénhidrátot tartalmaz, mint bármely más liszt, beleértve a szóját is. A kókuszliszt rostban gazdag. 38,5 % rostot tartalmaz, ami a legnagyobb arányú más lisztekhez képest. Ideális azok számára, akik követik az alacsony-szénhidrát diétát.

Posztolta: Fit Balance étrend
egészség
karcsúsító
tészta
vitamin
Vissza a főoldalra >>