Ingyenes fitnesz órákkal segítjük karcsúsodásodat!

június 19.

A bodyART™ mozgásanyagát tekintve a jógából veszi fő elemeit, amelyhez a gyógytornából, a japán Do In-ból ismert elemeket rendel és speciális légzéstechnikát kapcsol, ezzel biztosítva a teljes összhangot az edzés és a relaxáció együttes hatása között. A statikus és dinamikus erőelemek mellett bőven tartalmaz nyújtó és lazító hatású gyakorlatokat is, amelyek pozitívan hatnak testünk rövidülésre és gyengülésre hajlamos izmai számára. Minden gyakorlat kontrollált és tudatos kivitelezést igényel, amelyet speciális légzés alkalmazása segít. A bodyART™ edzéssel fejlődik a hajlékonyság, az erő, az állóképesség, a kitartás, az egyensúlyérzék, a stabilitás, a türelem, a tudatosság, illetve olyan készségek és képességek, amelyek a harmonikus mozgás, a tudatos lét elkerülhetetlen alapjai.

Ha bővebben is érdekel, miként épül fel egy ilyen óra, tekints bele az alábbi bemutató videó segítségével!

Ezen kívül gerincjóga, deepWORK, alakformáló, zsírégető, wellness step, Kondi-Full kondi, gerinctorna, dance aerobic, pilates és stretching órákra is jelentkezhettek, ha a 26. és 27. héten a FITBALANCE étrendtől rendeltek!

Nem kell mást tennetek, mint odafigyelni rá, hogy egy heti rendelésetek összértéke elérje a 5000Ft-os határt, és neveteket máris továbbítjuk a stúdióba, hogy az ingyenes órákat jóvá írhassák nektek. Mivel az edzések órarend szerint zajlanak (íme a 26. heti beosztás és a 27. heti órarend) és előzetes bejelentkezés szükséges rájuk, a +36 (1) 794 5593-as telefonszámon tudjátok biztosítani helyeteket! Egy ember az akcióban csak egyszer vehet részt, összesen két ajándék órát válthat be.

Add le rendelésed még ma, hogy egyből élvezhesd az ajándék órákat, és minél hamarabb formába lendülj!

Egészséget és karcsúsodást kíván, a FITBALANCE étrend csapata

Posztolta: Fit Balance étrend
ajándék
bodyart
deepwork
edzés
fitnesz
karcsúsító
óra
Vissza a főoldalra >>