Itt a megújult, speciális összetételű, egész napos FITBALANCE étrend, táplálékkiegészítőkkel!

február 20.

Az egészséges élet és a sikeres diéta elengedhetetlen része a minőségi alapanyagokból készült, gondosan összeválogatott étrend. Ennek tükrében a FITBALANCE – étrend szereplő ételek egymást kiegészítve, a forradalmian új táplálkozástudományi módszereknek köszönhetően tökéletes arányban fedik a fehérje, szénhidrát és zsír igényedet. A teljesség harmóniáját követve, napi rendszeres és egészséges étkezésedet táplálék-kiegészítőkkel is maximalizáljuk.

A FITBALANCE – étrend táplálékkiegészítői:

FITBALANCE CH Blokkoló

Speciális összetételű diétatámogató kapszula növényi összetevőkkel (fekete bors kivonat, fehér kidney bab), illetve sportolói körökben jól ismert hatóanyagokkal (alfa liponsav, kitozán). C-vitamin, cink és kalcium-tartalma hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez, az energiatermelő anyagcsere-folyamatok optimalizálásához. Fogyasztása csökkenti a fáradtságot.

FITBALANCE Diéta Vitamin

Kifejezetten a diéta alatti vitamin és ásványi-anyag szükségletre lett hangolva: mindenből pont annyi, amennyire a szervezetnek szüksége van! Se több, se kevesebb…

1 tablettában 11 féle vitamin és 10 fajta ásványi-anyag található, hozzáadott PABA és L-karnitin tartalommal. Többek között króm, A-vitamin, B2-vitamin, B3-vitamin, C-vitamin és biotin segíti a megfelelő kollagén-képződést, a réz, a vas, illetve a szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

FITBALANCE Vacsorapótló

44%-os fehérjében gazdag, zsír- és telített zsírban szegény, alacsony cukortartalmú élelmiszer L-karnitinnel, acai bogyó porral, krómmal és vitaminokkal. Teljes értékű, komplex vacsorapótló, sportolók számára kifejezetten ajánlott.Olyan fehérjében gazdag élelmi rostforrás, mely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, diéta során is. A 2,5 dl vízben feloldandó vacsorapótló nem csak egészséges és finom, de csökkenti az edzések, valamint a diéta okozta fáradtságot. 

Hétvégi gondoskodás, a siker jegyében!

A rendszeresség elvét követve, szombatra és vasárnapra is küldünk számodra FITBALANCE - Diéta étrend-kiegészítőket, minden heti megrendelésed mellé (hétfőtől péntekig tartó, egész napos rendelés esetén). 

FITBALANCE Életmód Programunkkal további egészségmegőrző és testformáló lehetőségeket biztosítunk megrendelőink részére – részletekkel később jelentkezünk.

Posztolta: Fit Balance étrend
Vissza a főoldalra >>