Megjelent Tolvai Reni második albuma

október 7.

Tolvai Reni nemcsak énekesnőként szerepel a lemezen, hanem minden dalban szerzőként is részt vett. Több kooprodukcióval is készült Reni, többek között DJ Metzker Viktóriával és Sean Darinnal is. Az első klipes dal az albumról a Behind The Scenes. Az album érdekessége, hogy három nyelvű, hiszen a magyar és az angol mellett az anyanyelvén, románul is énekel rajta.

Tolvai Reni 2010-ben nyerte meg a TV2 tehetségkutatóját mindössze 19 évesen. A nagyváradi lány Budapestre költözött és a karrierje rögtön beindult. 2011-ben jelent meg első lemeze „Ékszer” címmel, melynek klipes dala, a „Hagylak menni” egyből a slágerlisták élére került. Az albumról több szám is bekerült a top 10-es listába.2011-ben és 2012-ben megnyerte a Bravo Otto legjobb énekesnőnek járó díját, valamint 2012-ben Viva Comet gömböt kapott, legjobb hazai énekesnő kategóriában. 2013-ben megjelent DJ Metzker Viktóriával közös dala a „Promise”, amely átütő sikert aratott.

2014 októberében DO címmel kerül a boltokba Tolvai Reni második stúdióalbuma. A lemezen 12 dal található, melyek többsége POP- R&B hangzású, de van rajta néhány elektronikus szám is. A lemezen az énekesnő szerzőként is dolgozott, olyan profi társszerzőkkel, mint Szakos Krisztián, Mirko Milosevits Milán, Jász András és Sean Darin. Az albumon két közös kooprodukció is van DJ Metzker Viktóriával, valamint a már ismert Sean Darin & JP-vel közös „Behind the Scenes” is szerepel a korongon. A lemez összesen 4 hónap alatt készült el, egész nyáron a fellépések mellett Reni dalt írt, valamint stúdiózott. A borítófotók sem hagyományosak, hiszen az ifjú tehetség egy igazán dögös, szexis oldalát.

„Elképesztő érzés, hogy elkészült a második nagylemezem, amin egész nyáron dolgoztam. A krétai nyaralásunkon is a dalokon gondolkoztam. A lemez teljes mértékben tükrözi a kaméleon személyiségemet, hiszen minden dal nagyon különböző. Az album háromnyelvű, a legtöbb dal angol, viszont van magyar es román dal is rajta. Egyszerűen imádom es köszönöm a szeretteimnek, hogy mellettem álltak, valamint hálás vagyok a stábomnak, a produceremnek!” lelkendezett Tolvai Reni.

A DO című album október végétől kapható az üzletekben!

Posztolta: Fit Balance étrend
DO
Tolvai Reni
album
lemez
stúdió
Vissza a főoldalra >>