Ugye nem akarsz lemaradni az év legjobb napjáról?

május 1.

Ha szeretsz mozogni, új dolgokat kipróbálni és jelentős kedvezménnyel vásárolni kedvenc cuccaidból, a május 11-ei Fitbalance Arénán erre mind egyszerre nyílik lehetőséged! Állíts össze saját órarended és tarts velünk Magyarország legnagyobb fitnesz eseményén!

 

22 helyszínen, változatos programokkal, rengeteg különböző sportolási lehetőséggel, egész napos mozgással és az ország legjobb edzőivel  várjuk a kilátogatókat! Ha a fitnesz a szenvedélyed, itt garantáltan megtalálod a számításaidat, és több ezer emberrel együtt élvezheted a mozgás örömét!

"Sztárok az egészségért" programunk résztvevőivel is találkozhatsz, a hazai közélet jeles képviselői is igyekeznek majd minél több mindent kipróbálni a rendezvény alatt, ezzel is az egészséges életmódra buzdítani mindenkit!

Számos országos verseny döntőjére is a helyszínen kerül majd sor, az ország legjobb rúdsportolói, felhúzói és testépítő látványos bemutatókkal készülnek!

Két edzés közöttne felejtsetek el ellátogatni az expó részre is, ahol kedvenc márkáitokkal és számos újdonsággal is találkozhattok, rengeteg mindent pedig ki is próbálhattok!

Böngészd végig a részletes programleírást, válaszd ki a neked leginkább tetsző helyszíneket és edzéseket, és állítsd össze saját órarendeded a Fitbalance Arénára! - RÉSZLETES PROGRAM

 

Ugye van már jegyed az ország legnagyobb fitnesz rendezvényére? Ha még nincs, olvasd el jegyvásárlásról szóló tájékoztatónkat, ahol a legjobb árakról, és a hozzád legközelebb lévő árúsító helyekről is bővebb információt találsz! Kattins a linkre, és szerezd be most saját jegyedet! - BELÉPŐJEGY INFORMÁCIÓK

 

Ha még több információt szeretnél a Fitbalance Aréna egész napos mozgásfesztiváljáról, nézd meg a sajtótájékoztatón készült videónkat is!

Posztolta: Fit Balance étrend
Aréna
akció
belépő
sztárok
Vissza a főoldalra >>