Rendelési információk

A FitBalance étrend szolgáltatás

 

A FitBalance Étrendről általában

Mi a legtalálóbb szó, ami a mai diétákról elsőként eszünkbe juthat? Talán az ígéretek. Megszámlálhatatlan csodamódszer, tabletta és termék található a piacon, amelyek váltig állítják, tudják a megoldást! Azt hirdetik, hogy ez a legjobb választás, és csakis ettől fogyhatsz le.

Miért vallanak akkor mégis rendre kudarcot az egyes fogyókúrás divathullámok?

Mert a fogyókúra és a diétázás ennél jóval összetettebb dolog, egyetlen termék képtelen teljes életmódváltást előidézni, erre csak egy átfogó rendszer lehet képes.

Ne dőljenek be a téveszméknek, bizonyított módszert válasszanak!

Nem igaz, hogy mozgással mindent kompenzálni lehet! Ne higgyük el, hogy a különféle tabletták önmagukban megszabadíthatnak a súlyfeleslegtől!

Ha azonnal ható csodaszerekre és instant súlyfelesleg csökkenésre ácsingózik, rossz helyen jár! Mi bizonyított, tudományos alapon összeállított, mindenre kiterjedő módszert alkalmazunk a gyakorlatban, mellyel Ön is tartós sikert érhet el, és megnyílik a világ!

„Mi magunk is a FitBalance módszerével és étrendjével biztosítjuk szó szerinti világbajnok formánkat. Kell ennél több bizonyíték?”

Mindennek az étkezés az alapja, azonban a hosszú távú eredményhez, a tartós súlycsökkenéshez, valamint annak megtartásához elengedhetetlen a folyamatos mozgás is.

A FitBalance és a FITBALANCE étrend ezt a két nélkülözhetetlen dolgot kapcsolja össze, az egészséges étkezést, valamint a mozgást! Jó hírünk, hogy ez mostantól házhoz jön!

A Fitbalance étrend

A rendszerben összeállított ételeink alacsony kalória és szénhidrát tartalmúak, de minden olyan összetevő megtalálható bennük, amit az egészséges táplálkozás mai irányelvei megkívánnak, a testet károsító adalékanyagoktól viszont teljességgel mentesek!

Tapasztalt szakembereink a legújabb kutatási adatok, valamint a legkorszerűbb alapanyagok és konyhatechnológiai módszerek figyelembevételével tervezik meg és készítik el a FITBALANCE étrend ételeit. Alacsony cukor és szénhidrát tartalmuknál fogva nem hizlalnak, de az átlagnál magasabb fehérjetartalom miatt kifejezetten ajánlott a heti rendszerességgel sportolók számára is.

Rendelje legalább egy hónapig FitBalance étrend menüjét, tartsa be a szabályokat, és négy hét múlva nem csak karcsúbb, de energikusabb és fittebb is lesz. Súlyától függően akár nyolc kilótól is megszabadulhat a négy hét alatt, ám ami ennél is fontosabb: ha nem enged a káros ételek csábításának, többé nem kell tartania a jojó effektustól sem. Velünk tartós sikert érhet el!

Kínálatunk többféle étrenddel, például fogyni vágyóknak, súlyukat megtartani igyekvőknek, várandós anyukáknak, vagy éppen kismamáknak ajánlott menüvel biztosítja, hogy minden ügyfelünk megtalálja az élethelyzetének megfelelő legjobb megoldást.

Első rendelése után Ön számára is világossá válik: mától soha többé nem kell számolnia a kalóriákat, és még a főzést is mellőzheti az életedből! Hiszen mindennap friss, egészséges, de fogyását támogató étrend kerül a tányérodra!

Hogyan rendelhet?

Rendelési lehetőségeink:

választhatja az internetes ebédrendelést, telefonon a 06-1 / 210-9620-as telefonszámon, faxon a 06 1 / 299-8010-es számon, kitöltött megrendelőlapját leadhatja személyesen a területi képviselőjének.

Rendelési határidők:

  Hétfőre Keddre Szerdára Csütörtökre Péntekre Szombatra Vasárnapra
Területi képviseőnél, személyesen előző hét péntek tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
Telefonon  előző hét péntek 15.00 óra   tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
On-line frissen regisztrált („jelölt”) státusz esetén  előző hét péntek 15.00 óra   tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
On-line „jóváhagyott” státusz esetén  előző hét szombat 12.00 óra   tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra
Faxon  előző hét péntek 12.00 óra   tárgyhét hétfő 13:00 óra tárgyhét kedd 13:00 óra tárgyhét szerda 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra tárgyhét csütörtök 13:00 óra

Rendelés leadási, módosítási határidők tárgyhétre vonatkozóan. (Amennyiben a tárgyhéten munkaszüneti napok vannak, kérjük telefonos ügyfélszolgálatunkon érdeklődjön a rendelési határidőkről.)

Lemondás

A rendelések lemondása a kiszállítás előtti munkanap 13 óráig történhet meg telefonon, faxon vagy az online rendelési felületen.

Az ételek kiszállításának időpontja

Az ételek kiszállítása minden nap 7 órától 14 óráig történik. Az első szállítási napon kérjük, egyeztesse területi képviselővel az ebédszállítás időpontját.

Rendelési minimum

Nincs minimum rendelési limit, Ön akár egyetlen adagot is rendelhet bármiféle kötöttség nélkül. Az megrendelt ételeket a FitBalance Étrend a teljes szolgáltatási területén belül díjmentesen házhoz szállítja.

Az étlapon szereplő árak tartalmazzák:

 • az étel árát,
 • a csomagolási költségeket,
 • az ÁFA-t,
 • és az étel házhozszállítás költségét.

Fizetési feltételek

Kérjük megrendelését a tárgyhét első szállítási napján rendezze. Az időközben rárendelt ételek árát, illetve a hét közben történt módosításokat a kiszállítás hetén péntekig kell kiegyenlíteni. A számlázással kapcsolatos kéréseket kérjük, jelezze a megrendelés leadásakor, vagy ügyfélszolgálatunkon.

A megrendelt ételek árat Ön kifizetheti:

 • Készpénzben
 • Átutalással (heti 15000 Ft rendelési érték felett, a megrendelő kérésére, egyedi elbírálás alapján)
 • Étkezési utalvánnyal

A következő étkezési utalványokat fogadjuk el:

 • Ticket Restaurant: étkezési utalvány, melegétel-utalvány,
 • Sodexo Pass: Enni Kék étkezési utalvány, melegétel-utalvány,
 • Richter Gedeon: étkezési jegyek.
 • Posta Paletta étkezési utalvány
 • Erzsébet-utalvány
 • OTP, K&H és MKB SZÉP kártya
 • A Top Prémium utalványt nem áll módunkban elfogadni.
 • Étkezési utalvánnyal történő fizetés esetében készpénzt visszaadni nem áll módunkban.

Elérhetőségek

Ügyfélszolgálat

telefon: (06-1) 210-96-25 (munkanapokon 7 és 15 óra között)
fax: (06-1) 210-96-26
email: info@fitbalance-etrend.hu
web: www.fitbalance-etrend.hu